Interesse in een onvergetelijk dansfeest?

Controleer of DJ Olivier nog beschikbaar is.

Op tijd aanvragen en reserveren is aanbevolen.

Referenties

Hieronder lees je stuk voor stuk authentieke reacties die na feesten werden ingezonden.

Laat gerust weten als je met iemand persoonlijk contact wenst.

*** ZIE OOK MEEST RECENTE FEEDBACK OP GOOGLE REVIEWS ***

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

In het kort: zeer goede DJ, zeer leuk feest, zeer vriendelijke man!

In het lang:
Samen met enkele vrienden zocht ik een DJ voor een retrofuif met een zeer gevarieerd publiek (20j-70j) waarvoor we uiteindelijk DJ Olivier vonden. Tijdens een korte aangename Videocall legde ik ons concept en de verwachting van de muziek uit. Op de avond zelf zette Olivier de hele tent moeiteloos aan het dansen met de beste retro dansplaten exact zoals we het ook op voorhand besproken hadden.

Over de hele lijn enorm tevreden over onze samenwerking. Ik zou Olivier dan ook aan iedereen aanraden.

Brent Wyckmans

Evenement - The Roaring 21 4 september 2021 (Google review)

Zeer goede dj , die weet hoe hij iedereen aan het dansen krijgt

Tamara Tanghe

Trouwfeest 14 augustus 2021 (Google review)

Zeer aangenaam eerste gesprek, altijd super vriendelijk, heel leuke sfeer, top dat we zelf onze liedjes konden kiezen. We hebben enorm genoten van onze trouw mede dankzij jou Olivier!

M&M (liever anoniem)

Trouwfeest bij Hottentothoeve 31 juli 2021

Positief: Professionaliteit

Zeer goede herinneringen aan DJ Olivier die heeft bijgedragen tot een onvergetelijke trouwdag. Bij de ceremonie s’middags heeft hij het materiaal voorzien waardoor we de geloften en speeches nog steeds in ons bezit hebben. S’avonds zorgde hij er dan weer voor dat iedereen snel op de dansvloer stond en dat ze er lang zijn op blijven staan!

Sanne & Dominic De Backer

Huwelijksviering Trouwfeest bij 's Graevenhof 2 mei 2021 (Google review)

Bedankt om van ons trouwfeest een party te maken… Er werd rekening gehouden met onze play list en met de wensen van onze gasten. Het was een onvergetelijk feest !

Nadine Goetkint en Roeland Nuyts

Trouwfeest bij Afspanning De Jachthoorn 5 oktober 2019 (Google review)

Voor elk wat wils…..jong en wat ouder hebben zich super geamuseerd! Alles was perfect dus sterke aanrader.

Els Decan

Bedrijfsfeest bij Eldorado 4 mei 2019

Goed aanvoelen van het publiek en muziek op maat van leeftijdsgroep met goede mix van stijlen. Kan perfect op maat van ieder concept draaien. Als verbetertip eventueel een introductie voor de start als idee om het nog persoonlijker te maken.

Vincent Domen

Evenement - Sheep Parade 2018 bij Jezuïetenkerk Lier 22 september 2018

Zeer Tevreden. We konden aangeven te luid/te zacht, voelde het publiek goed aan. Stipt in zijn afspraken. Alles OK en heel correct beantwoord aan de vraag van onze klant.

Ellen Van Daele

Business Event bij The Beacon 21 september 2018

Positief aan Olivier als DJ vonden wij het inspelen op het publiek op verschillende momenten om het feest gaande te houden. Iemand die ook zeer aanspreekbaar is en een vlotte persoon in de omgang, geen stijve hark die enkel achter de DJ booth staat. Alles was perfect zoals we het verwacht hadden. Wij bevelen Olivier sterk aan als een allround DJ die samen met zijn klanten zoekt achter mogelijkheden (bv.: De box aan ons eiland voor de ceremonie en receptie) en die zijn publiek aan voelt en hierop inspeelt.

Kelly Willems en Steven Busschaert

Trouwfeest bij De Laro 11 augustus 2018

DJ Olivier heeft ons een fantastische avond bezorgd. Hij stond open voor onze wensen en hield rekening met welke muziek de gasten graag hoorden. Heel erg bedankt om ons feest mee onvergetelijk te maken! Voor ons was het perfect. Mocht er iemand naar een DJ zoeken dan raden we zeker DJ Olivier aan.

Leslie Decroos en Gregory Wyns

Trouwfeest bij Hof van Beatrijs 23 juli 2018

Goede muziekkeuze, rekening houdend met onze voorkeur en goed ingespeeld op het gezelschap. Geluidsniveau aangepast – dansbaar maar nog mogelijkheid om met elkaar te praten. Individuele aanpak met goed gesprek vooraf. Goede feeling voor wat er “leeft” op de dansvloer. Voor ons was het perfect en we bevelen Olivier zeker aan!

Jef Audenaert

Bedrijfsfeest bij Royal Yacht Club Belgium 16 juni 2018

Hoi Olivier, bedankt voor fijne sfeer die je bracht op ons evenement! Je hebt perfect begrepen wat we nodig hadden qua muziek en je pikte direct in waar nodig. Professioneel en goed voorbereid, alles was tiptop in orde.

Hera

Evenement 30 mei 2018

Wij zijn zeer tevreden over DJ Olivier. Alles van het eerste contact tot het laatste liedje.. We kregen veel positieve feedback van onze gasten. Sommige vergeleken ons huwelijksfeest met Tomorrowland en amuseerde hun beter dan op hun eigen huwelijksfeest 🙂 We kunnen ons niet iets bedenken dat beter moest. Zeer sterke aanbeveling als een tof iemand die goed het publiek kan aanvoelen en er voor kan zorgen dat de dansvloer altijd vol staat.

Sigrid Engels en Steven Bernaerts

Trouwfeest bij Kasteel van Nieuwland 18 augustus 2017

Afgelopen zaterdag zorgde DJ Olivier voor licht en muziek op ons personeelsfeest. Ondanks het feit dat het publiek zeer divers en van alle leeftijden was, slaagde DJ Olivier erin om iedereen te plezieren en de nodige sfeer te brengen. Top DJ die weet hoe hij moet inspelen op zijn publiek! Bedankt daarvoor Olivier! Wij weten alvast wie op ons volgende personeelsfeest komt draaien!

Isabelle Chabot

Personeelsfeest bij Afspanning De Jachthoorn 18 december 2016

Bedankt Olivier om de Sheep Parade van de Ronde Tafel in Lier op te luisteren. Na onze kustveiling voor het goede doel slaagde je er wonder wel in om het aanwezige publiek aan het dansen te krijgen. Je voelde het publiek perfect aan en maakte er een super feest van! Bedankt!

Mark Ernots

Evenement - Sheep Parade 2016 bij Jezuïetenkerk Lier 24 september 2016

Het was een top- dansparty voor mijn 50ste verjaardag , mede dankzij de goede muziek van DJ Olivier !
veel gedanst ,, veel ambience !

Brigitte Vansteenkiste

Verjaardagsfeest 3 september 2016

We willen je graag bedanken voor de fantastische muziek, we hebben er veel complimenten over ontvangen en de dansvloer stond steeds vol, dus het was meer dan geslaagd!!!

Stefanie en Sébastien De Meulemeester

Trouwfeest bij Club Cabane 25 juni 2016

Een super DJ voor het feestje ter ere van mijn 60 jaar. Iedereen voelde zich terug 20 of 30, en wilde dat het niet zou stoppen. Het was top. Al geboekt voor het komende feestje. 🙂

Bob Busselen

Verjaardagsfeest bij De Keyser en de kok 19 maart 2016

Olivier vroeg ons op voorhand wat nummers door te geven en draaide die ook. Hij speelde goed in op de behoefte van ons publiek. Geslaagde dansavond. Merci!

Michel Zellien

Homeparty Verjaardagsfeest 21 november 2015

Beste Oliver, Wij hebben genoten van het feest. Iedereen was zeer tevreden van de muziek en dat was te merken aan de dansvloer. Heel erg bedankt en veel succes verder!

Andrea Cornelis en Julien Mertens

4 juli 2015

Nogmaals bedankt voor gisteren. Het was TOP !!!
Sfeerfotootje in bijlage 🙂

Luc Van De Walle

Tuinfeest 20 juni 2015

Fantastische sfeer en goed aangevoelde muziek geapprecieerd door jong en oud. Ideale DJ voor onze huwelijksverjaardag! Sympathieke discrete man die goed naar de wensen van zijn klanten luistert, goed georganiseerd en correct is. We hebben dankzij Dj Olivier een onvergetelijke avond gehad, waarvoor wij zeer dankbaar zijn.

Caroline Imhof-Petit

Homeparty Huwelijksverjaardag 28 juni 2014

Wij hebben enorm veel feedback gekregen van onze gasten over hoe geweldig de DJ was! Je hebt er echt samen met iedereen een topfeest van gemaakt! Bedankt!

Charissa Condes en Anthony Peeters

Receptie Trouwfeest bij Kasteel Den Brandt 21 juni 2014

Bedankt voor het geslaagde avondfeest en de muzikale begeleiding van onze viering!

Iris en Johan

Huwelijksviering Trouwfeest 8 mei 2014

Beste Oliver, Wij hebben genoten van het feest. Iedereen was zeer tevreden van de muziek en dat was te merken aan de dansvloer. Heel erg bedankt en veel succes verder! 🙂

Tine en Maarten Bernaerts

Huwelijksviering Trouwfeest bij Koninklijke Liberty Yacht Club 7 september 2013

Iedereen vond het een superfeestje! Niks dan lof voor de DJ! Ik zal ook nog je FB pagina opvrolijken, helaas niet met foto’s daar hebben we niet aan gedacht, jammer eigenlijk.

Veva Van Impe

Homeparty Verjaardagsfeest 8 juni 2013

… je hebt gezorgd voor een superavond: mensen waren verrast dat er al vanaf het begin zoveel mensen op de dansvloer stonden (dit zien ze bijna nooit) en ook mensen die wij nog nooit hebben zien dansen, waagden zich nu aan danspasjes. Ze waren er soms letterlijk zelf verbaasd over dat ze op de dansvloer stonden, vertelden ze ons. Heel heel erg bedankt dus!! Verder vonden we je aanpak zeer professioneel en vonden we het ook erg fijn dat je zo meedacht met ons over allerlei zaken en speciaal uit België wilde overkomen om ze in Den Haag eens te laten zien wat de Belgische “Ambiance” betekent.

Deepali De Roeck en Marc Diepstraten

Trouwfeest bij Rootz - Scheveningen (NL) 1 juni 2013

Hartelijk bedankt voor je muzikale bijdrage aan ons feest! We hebben ons schitterend geamuseerd!

Nathalie van Hove en Ewout Mertens

Trouwfeest bij The Mansion 13 april 2013

Bedankt voor gisteren. Het was supergezellig. Ik was eigenlijk van plan na het eten weg te gaan omdat ik heel moe was, maar de muziek heeft mij zoveel energie gegeven dat ik veel langer ben blijven hangen. 🙂

Ann Costermans

Personeelsfeest 16 januari 2013

Zoek je een DJ voor je feest? DJ Olivier bellen/mailen! Alles perfect geregeld (opbouw/afbouw) volgens afspraak. Feest was TOP!! Thanks!

Ellen en Michael De Chene

Homeparty Verjaardagsfeest 1 december 2012

Beste Olivier, Het is intussen wel al ruim twee weken later, maar een dikke merci komt nooit echt te laat denk ik. Het moet gezegd, het was een succes!! Iedereen die ik na het feest zag begon spontaan over hoe goed het wel was. De avond/nacht zelf nog berichten gekregen waarin ik trots mocht zijn dat het zo goed was. Of van het groepje dat nog Skrillex had aangevraagd, dat ze de vriend van haar vriendin nog nooit zo onnozel had zien doen op een feestje en dat ze haar vriendin zelf in geen jaren zo had zien shaken. De man in kwestie (45) bedankte me de moment zelf ook voor de uitnodiging en zei me dat hij zich kostelijk had geamuseerd, mede dankzij de leuke mix van plaatjes. Zelfs de bomma had zich in geen jaren zo geamuseerd (heeft ze me wel de drie keer dat ik ze na het feest zag, gezegd) en dat als ik dat nog eens deed, ze zeker opnieuw zou komen! Tantes en nonkel, van het zelfde! De vrienden gingen nogal vroeg weg vanwege een iets te hoog alcoholgehalte, volledig te wijten aan de cocktails ? anders had het zeker tot 3h geduurd! Persoonlijk hoogtepunt was toch wel You’ll never walk alone .… Klein kippenvelmomentje? Uiteindelijk… Het was een zeer geslaagd feest….. En dat is voor een heel groot deel dankzij u!! Olivier… Bedankt!!!

Dave Daems

Verjaardagsfeest 21 juli 2012

Alles was super georganiseerd en je hebt voor een goede ambiance gezorgd. Bedankt Olivier!

Elly en Mark Dheere

Verjaardagsfeest 19 november 2011

Kenmerken van een goede DJ

Voorop staat dat een DJ er is om jou en je gasten een bijzonder leuk feest te bezorgen. Jij en het publiek staan centraal, en niet de DJ.

Inspelen op het publiek

Een goede DJ speelt continu in op het publiek en voelt aan welke muziek aanslaat en wanneer te veranderen in muziekgenre. DJ Olivier Arntz zijn specialisme is inspelen op een erg gevarieerd publiek, zowel in leeftijd als in muzieksmaak.

Microfoon Afoob

Een DJ is er niet om eindeloos door de microfoon te praten of – o wee – zelfs mee te zingen. Een uitnodiging op de dansvloer of sporadische aankondiging kan natuurlijk, maar verder telt vooral de muziek. Sommige DJ’s praten wat meer dan anderen, zoals bijvoorbeeld een radio DJ.

Verzoeknummers

Een goede deejay speelt ook verzoeknummers, maar laat zich niet alleen daar door leiden en weet het publiek te verrassen waardoor de dansvloer steeds gevuld blijft.

Geen jukebox

Een DJ is geen jukebox, maar combineert de juiste keuze muziek met mix techniek en het juiste moment in actief contact met het publiek.

Lovende feedback

Met een echt *goede DJ* krijg je ook een hele tijd nadien nog complimenten van je gasten over hoe leuk en onvergetelijk je feest was.

Interesse in een onvergetelijk dansfeest?

Controleer of DJ Olivier nog beschikbaar is.

Op tijd aanvragen en reserveren is aanbevolen.