Interesse in een onvergetelijk dansfeest?

Je bent nog maar 3 eenvoudige en snelle stappen verwijderd van een leuk dansfeest. Wees snel want de agenda loopt snel vol.

DJ Olivier - Stap 1

Beschikbaarheid

EERSTE STAP: Controleer in de online agenda van Olivier of je gewenste feestdatum nog beschikbaar is.

DJ Olivier - Stap 2

Budget

TWEEDE STAP: Selecteer een aantal wensen en ontvang meteen een eerste prijsraming in je mailbox.

DJ Olivier - Stap 3

Kennismaking

DERDE STAP: Plan een persoonlijke kennismaking met Olivier en bespreek alles wat nodig is om met vertrouwen te kunnen beslissen.

Veelgestelde DJ vragen

DJ beschikbaarheid

DJ boekingen zijn mogelijk in geheel België. Thuisbasis van DJ Olivier is Antwerpen.

DJ boekingen in het buitenland behoren ook tot de mogelijkheden. Erg populair voor trouwfeesten op extra romantische locaties.

Door zijn vele jaren ervaring kent Olivier diverse fantastische feestlocaties geschikt voor diverse feesten, vooral in de buurt van Antwerpen. Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.

In al zijn DJ jaren heeft Olivier nog nooit gebruik moeten maken van een collega DJ wegens overmacht. Indien dit toch nodig mocht zijn schakelt Olivier zijn professionele partner in of zoekt hij een evenwaardig alternatief. Eventuele prijsverschillen om zelfde kwaliteit te garanderen worden door Olivier bij gepast.

DJ ervaring

Door een vroege start in zijn tienerjaren heeft DJ Olivier sinds eind jaren tachtig ervaring diverse soorten feesten.

In willekeurige volgorde voornamelijk: Pop, Alternatief, Dance, Deep House, Trance, Reggea, Disco, Drum ‘n’ Bass, Rock, Salsa, Evergreen, R&B, HipHop, Folk, Country, Foxtrot, Rumba, Wereldmuziek, Swing, Frans, Elektronisch, Nederlands, Wals, Italiaans, Rumba, Indierock, Jazz, Jive, Latin, Soul, Lounge, Moombathon, New Wave, Quickstep, Popcorn, Rock ‘n’ Roll, Samba, Tango, Twist

Dat varieert feest per feest en is heel erg afhankelijk van het publiek. De leukste muziek om te spelen is namelijk die waar het publiek enthousiast op reageert en zorgt voor volle dansvloer.

Beiden! Olivier speelt regelmatig voor alle leeftijdscategorieën. Vooral een combinatie van jongeren en oudere generaties vergt veel DJ ervaring en is Olivier zijn specialisme.

Olivier is een “old school DJ” die heeft leren mixen met vinyl en dit nu combineert met de nieuwste “new school DJ” digitale DJ technieken.

Ja. Eerlijkheidshalve dient wel vermeld dat dit minder vaak voorkomt wegens meestal beperkt budget.

DJ installatie

DJ Olivier werkt bij voorkeur met zijn persoonlijke Pioneer Platinum Nexus Limited Edition DJ set.

Indien er reeds een volwaardige Pioneer DJ set aanwezig is op de feestlocatie of indien je die zelf huurt, dan kan Olivier daar ook mee aan de slag. Voor alle zekerheid Olivier checkt vooraf altijd nog of de installatie voldoet aan de gewenste kwaliteitsnormen. Indien er geen geluid (eindversterking) of licht (effecten) aanwezig is, werkt […]

Er is een uitgebreide keuze aan lichteffecten. Dit is voornamelijk afhankelijk van het verwachte publiek en het beschikbaar feestbudget. Neem contact op voor meer informatie.

DJ prijs

Elk feest is een unieke aangelegenheid en er zijn diverse mogelijkheden die van invloed zijn voor het benodigde budget. Controleer eerst in de online DJ agenda of Olivier beschikbaar is en bereken daarna zelf meteen welk budget nodig is voor jouw wensen. Tijdens een persoonlijke kennismaking met Olivier wordt samen de meest optimale prijsformule op […]

Er zijn diverse factoren die van invloed zijn op het benodigde budget. Lees meer over zaken die DJ kosten beïnvloeden. In persoonlijk contact bekijken we samen de mogelijkheden en kan een eerste voorlopige prijsraming nog bijgesteld worden.

Let vooral op wanneer je elders een all-in DJ prijs (dus inclusief installatie en licht) krijgt aangeboden voor minder dan 500 euro. Stel dan zeker een aantal extra vragen over ervaring, de gebruikte materialen, backup en wat allemaal wel of niet is inbegrepen (vb. voorbereiding, aanvangsuur, ‘verondersteld’ aantal uren, etc.).

JA! Niets is zo vervelend als een volle en enthousiaste dansvloer in combinatie met plots haperende techniek. Ondanks dat alles tot in de puntjes verzorgd is en enkel degelijk professioneel materiaal wordt gebruikt, zijn technische defecten nooit helemaal uit te sluiten. Meestal kan Olivier kleine probleemsituaties erg snel en geheel onopgemerkt voor de feestgasten oplossen […]