Interesse in een onvergetelijk dansfeest?

Je bent nog maar 3 eenvoudige en snelle stappen verwijderd van een leuk dansfeest. Wees snel want de agenda loopt snel vol.

DJ Olivier - Stap 1

Beschikbaarheid

EERSTE STAP: Controleer in de online agenda van Olivier of je gewenste feestdatum nog beschikbaar is.

 
DJ Olivier - Stap 2

Budget

TWEEDE STAP: Selecteer een aantal wensen en ontvang meteen een eerste prijsraming in je mailbox.

DJ Olivier - Stap 3

Budget

DERDE STAP: Plan een persoonlijke kennismaking met Olivier en bespreek alles wat nodig is om met vertrouwen te kunnen beslissen.

Veelgestelde DJ vragen

++

DJ werkterrein

DJ boekingen zijn mogelijk in geheel België. Thuisbasis van DJ Olivier is Antwerpen.

DJ boekingen in het buitenland behoren ook tot de mogelijkheden. Erg populair voor trouwfeesten op extra romantische locaties.

Door zijn vele jaren ervaring kent Olivier diverse fantastische feestlocaties geschikt voor diverse feesten, vooral in de buurt van Antwerpen. Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.

DJ ervaring

Door een vroege start in zijn tienerjaren heeft DJ Olivier intussen ruim 25 jaar ervaring met diverse soorten feesten.

In willekeurige volgorde voornamelijk: Pop, Alternatief, Dance, Deep House, Trance, Reggea, Disco, Drum ‘n’ Bass, Rock, Salsa, Evergreen, R&B, HipHop, Folk, Country, Foxtrot, Rumba, Wereldmuziek, Swing, Frans, Elektronisch, Nederlands, Wals, Italiaans, Rumba, Indierock, Jazz, Jive, Latin, Soul, Lounge, Moombathon, New Wave, Quickstep, Popcorn, Rock ‘n’ Roll, Samba, Tango, Twist

Dat varieert feest per feest en is heel erg afhankelijk van het publiek. De leukste muziek om te spelen is namelijk die waar het publiek enthousiast op reageert en zorgt voor volle dansvloer.

Olivier is een “old school DJ” die heeft leren mixen met vinyl en dit nu combineert met de nieuwste “new school DJ” digitale DJ technieken.

Beiden! Olivier speelt regelmatig voor alle leeftijdscategorieën. Vooral een combinatie van jongeren en oudere generaties vergt veel DJ ervaring en is Olivier zijn specialisme.

Ja. Eerlijkheidshalve dient wel vermeld dat dit minder vaak voorkomt wegens meestal beperkt budget.

In al zijn DJ jaren heeft Olivier nog nooit gebruik moeten maken van een collega DJ wegens overmacht. Indien dit toch nodig mocht zijn schakelt Olivier zijn professionele partner in of zoekt hij een evenwaardig alternatief. Eventuele prijsverschillen om zelfde kwaliteit te garanderen worden door Olivier bij gepast.

DJ installatie

DJ Olivier werkt bij voorkeur met zijn persoonlijke Pioneer Platinum Nexus Limited Edition DJ set.

Olivier brengt altijd een professionele Pioneer DJ mixer set mee. Voor geluid (eindversterking) en licht (effecten) werkt hij samen met professionele partners of maakt hij gebruikt van wat reeds aanwezig is op de feestlocatie. Dit laatste enkel mits de installatie op basis van persoonlijke controle door Olivier voldoet aan gewenste kwaliteitsnormen.

Er is een uitgebreide keuze aan lichteffecten. Dit is voornamelijk afhankelijk van het verwachte publiek en het beschikbaar feestbudget. Neem contact op voor meer informatie.

DJ prijs

Voor DJ Olivier is elk feest een unieke aangelegenheid en zijn er diverse mogelijkheden die van invloed zijn voor het benodigde budget. Op basis van persoonlijk contact wordt samen met u de meest optimale prijsformule bepaald.

Er zijn diverse factoren die van invloed zijn op het benodigde budget. Lees meer over zaken die DJ kosten beïnvloeden. In persoonlijk contact bekijken we samen de mogelijkheden en kan een eerste voorlopige prijsraming nog bijgesteld worden.

Let vooral op wanneer je elders een all-in DJ prijs (dus inclusief installatie en licht) krijgt aangeboden voor minder dan 400 euro. Stel dan zeker een aantal extra vragen over ervaring, de gebruikte materialen, backup en wat allemaal wel of niet is inbegrepen (vb. voorbereiding, aanvangsuur, ‘verondersteld’ aantal uren, etc.).

JA! Niets is zo vervelend als een volle en enthousiaste dansvloer in combinatie met plots haperende techniek. Ondanks dat alles tot in de puntjes verzorgd is en enkel degelijk professioneel materiaal wordt gebruikt, zijn technische defecten nooit helemaal uit te sluiten. Meestal kan Olivier kleine probleemsituaties erg snel en geheel onopgemerkt voor de feestgasten oplossen met enkele beschikbare noodscenario’s. Bij zeer ernstige storingen staat bovendien een hoog gekwalificeerde partner paraat om ter plaatse te komen; tot op heden is dit gelukkig nog nooit nodig geweest.