+32 475 877 876 info@djolivier.be
Selecteer een pagina

Goede DJ aanpak

De kenmerken van een goede DJ volgens DJ Olivier

Kenmerken van een goede DJ

Voorop staat dat een DJ er is om jou en je gasten een bijzonder leuk feest te bezorgen. Jij en het publiek staan centraal, en niet de DJ.

Microfoon Afoob

Een DJ is er niet om eindeloos door de microfoon te praten of – o wee – zelfs mee te zingen. Een uitnodiging op de dansvloer of sporadische aankondiging kan natuurlijk, maar verder telt vooral de muziek. Sommige DJ’s praten wat meer dan anderen, zoals bijvoorbeeld een radio DJ.

Inspelen

Een goede DJ speelt continu in op het publiek en voelt aan welke muziek aanslaat en wanneer te veranderen in muziekgenre. DJ Olivier Arntz zijn specialisme is inspelen op een erg gevarieerd publiek, zowel in leeftijd als in muzieksmaak.

Verzoeknummers

Een goede deejay speelt ook verzoeknummers, maar laat zich niet alleen daar door leiden en weet het publiek te verrassen waardoor de dansvloer steeds gevuld blijft.

Geen jukebox

Een DJ is geen jukebox, maar combineert de juiste keuze muziek met mix techniek en het juiste moment in actief contact met het publiek.

Referenties

Met een *goede DJ* krijg je ook een hele tijd nadien nog complimenten van je gasten over hoe leuk en onvergetelijk je feest was.

Als je het eens bent met de bovenstaande punten, dan hoeft je je bij het
zoeken naar een goede DJ in elk geval geen zorgen te maken indien je
kiest voor Olivier!