+32 475 877 876 info@djolivier.be
Selecteer een pagina

DJ Referenties

dj-olivier-arntz-logo-wit

'Music, when soft voices die, vibrates in the memory.'

Percy Bysshe Shelley

Lees hieronder de referenties

Wil jij ook zo’n onvergetelijk feest?

Bereken prijs op maat van je wensen. Controleer of DJ Olivier binnen je budget past.
Controleer of Olivier nog beschikbaar is op de gewenste datum. Plan een voorlopige optie in de agenda die je tot niets verplicht.
Tijdig aanvragen en reserveren is ten sterkste aanbevolen, maar ook op korte termijn zijn er soms nog mogelijkheden. In dat geval neem je best even telefonisch contact op.

Referenties

Hieronder lees je stuk voor stuk authentieke reacties ontvangen na een feest.

Laat gerust weten als je bij iemand nog eens persoonlijk wil navragen. We brengen je graag in contact.

Score: Zeer Tevreden
Goed aanvoelen van het publiek en muziek op maat van leeftijdsgroep met goede mix van stijlen. Kan perfect op maat van ieder concept draaien.
Verbetertip: Eventueel een introductie voor de start als idee om het nog persoonlijker te maken
Aanbeveling:  Zeer Waarschijnlijk

Vincent Domen

Evenement Sheep Parade, 22/09/2018, Ronde Tafel Lier

Score: Zeer Tevreden
Goede muziekkeuze, rekening houdend met onze voorkeur en goed ingespeeld op het gezelschap. Geluidsniveau aangepast – dansbaar maar nog mogelijkheid om met elkaar te praten. Individuele aanpak met goed gesprek vooraf. Goede feeling voor wat er “leeft” op de dansvloer.
Verbetertip: Voor ons perfekt
Aanbeveling:  Zeer Waarschijnlijk

Jef

Bedrijfsfeest 16/06/2018, Anoniem

Hoi Olivier, bedankt voor fijne sfeer die je bracht op ons evenement! Je hebt perfect begrepen wat we nodig hadden qua muziek en je pikte direct in waar nodig. Professioneel en goed voorbereid, alles was tiptop in orde.

Hera

Evenement 30/05/2018, Anoniem

Afgelopen zaterdag zorgde DJ Olivier voor licht en muziek op ons personeelsfeest.

Ondanks het feit dat het publiek zeer divers en van alle leeftijden was, slaagde DJ Olivier erin om iedereen te plezieren en de nodige sfeer te brengen.

Top DJ die weet hoe hij moet inspelen op zijn publiek! Bedankt daarvoor Olivier! Wij weten alvast wie op ons volgende personeelsfeest komt draaien!

Isabelle Chabot

Bedrijfsfeest 18/12/2016, Kranen Michiels

We willen je graag bedanken voor de fantastische muziek, we hebben er veel complimenten over ontvangen en de dansvloer stond steeds vol, dus het was meer dan geslaagd!!! Stefanie & Sébastien

Trouwfeest

Olivier, nogmaals bedankt voor gisteren. Het was TOP !!! Luc

Tuinfeest, Verjaardag

Beste Olivier, Het is intussen wel al ruim twee weken later, maar een dikke merci komt nooit echt te laat denk ik. Het moet gezegd, het was een succes!! Iedereen die ik na het feest zag begon spontaan over hoe goed het wel was. De avond/nacht zelf nog berichten gekregen waarin ik trots mocht zijn dat het zo goed was. Of van het groepje dat nog Skrillex had aangevraagd, dat ze de vriend van haar vriendin nog nooit zo onnozel had zien doen op een feestje en dat ze haar vriendin zelf in geen jaren zo had zien shaken. De man in kwestie (45) bedankte me de moment zelf ook voor de uitnodiging en zei me dat hij zich kostelijk had geamuseerd, mede dankzij de leuke mix van plaatjes. Zelfs de bomma had zich in geen jaren zo geamuseerd (heeft ze me wel de drie keer dat ik ze na het feest zag, gezegd) en dat als ik dat nog eens deed, ze zeker opnieuw zou komen! Tantes en nonkel, van het zelfde! De vrienden gingen nogal vroeg weg vanwege een iets te hoog alcoholgehalte, volledig te wijten aan de cocktails 😉 anders had het zeker tot 3h geduurd! Persoonlijk hoogtepunt was toch wel You’ll never walk alone .… Klein kippenvelmomentje? Uiteindelijk… Het was een zeer geslaagd feest….. En dat is voor een heel groot deel dankzij u!! Olivier… Bedankt!!!

Dave

Verjaardagsfeest

Iedereen vond het een superfeestje! Niks dan lof voor de DJ! Ik zal ook nog je FB pagina <http://facebook.com/djoli4/> opvrolijken, helaas niet met foto’s daar hebben we niet aan gedacht, jammer eigenlijk. Veva

Verjaardag, Homeparty 08-06-2013

Score: Zeer Tevreden
Voor elk wat wils…..jong en wat ouder hebben zich super geamuseerd!
Verbetertip: Geen, alles was perfect.
Aanbeveling: Zeer Waarschijnlijk

Els Decan

Bedrijfsfeest 04/05/2019

Score: Zeer Tevreden
We konden aangeven te luid/te zacht, voelde het publiek goed aan.
Stipt in zijn afspraken. Alles OK en heel correct beantwoord aan de vraag van onze klant. Ellen

Business Event 27/09/2018

Score: Zeer Tevreden
DJ Olivier heeft ons een fantastische avond bezorgd. Hij stond open voor onze wensen en hield rekening met welke muziek de gasten graag hoorden. Heel erg bedankt om ons feest mee onvergetelijk te maken! Voor ons was het perfect. Mocht er iemand naar een DJ zoeken dan raden we zeker DJ Olivier aan.

Leslie en Gregory Decroos-Wyns

Trouwfeest 23/07/2018

Fantastische sfeer en goed aangevoelde muziek geapprecieerd door jong en oud. Ideale DJ voor onze huwelijksverjaardag! Sympathieke discrete man die goed naar de wensen van zijn klanten luistert, goed georganiseerd en correct is. We hebben dankzij Dj Olivier een onvergetelijke avond gehad, waarvoor wij zeer dankbaar zijn. Caroline

Home Party, Huwelijksverjaardag

Alles was super georganiseerd en je hebt voor een goede ambiance gezorgd. Bedankt Olivier! Elly

Verjaardag 18/10/2011

… je hebt gezorgd voor een superavond: mensen waren verrast dat er al vanaf het begin zoveel mensen op de dansvloer stonden (dit zien ze bijna nooit) en ook mensen die wij nog nooit hebben zien dansen, waagden zich nu aan danspasjes. Ze waren er soms letterlijk zelf verbaasd over dat ze op de dansvloer stonden, vertelden ze ons. Heel heel erg bedankt dus!! Verder vonden we je aanpak zeer professioneel en vonden we het ook erg fijn dat je zo meedacht met ons over allerlei zaken en speciaal uit België wilde overkomen om ze in Den Haag eens te laten zien wat de Belgische “Ambiance” betekent. Deepali en Marc Diepstraten

Trouwfeest, Nederland 01/06/2013

Wij hebben enorm veel feedback gekregen van onze gasten over hoe geweldig de DJ was! Je hebt er echt samen met iedereen een topfeest van gemaakt! Bedankt!

Charissa en Anthony

Trouwfeest, Receptie

Olivier vroeg ons op voorhand wat nummers door te geven en draaide die ook. Hij speelde goed in op de behoefte van ons publiek.
Geslaagde dansavond. Merci!

Michel

Verjaardag (50), Homeparty

Bedankt voor het geslaagde avondfeest en de muzikale begeleiding van onze viering! Johan en Iris

Huwelijksviering, Trouwfeest

Zoek je een DJ voor je feest? DJ Olivier bellen/mailen! Alles perfect geregeld (opbouw/afbouw) volgens afspraak. Feest was TOP!! Thanks! Ellen en Michael

Verjaardagsfeest, Homeparty

Score: Zeer Tevreden
Het inspelen op het publiek op verschillende momenten om het feest gaande te houden. Iemand die ook zeer aanspreekbaar is en een vlotte persoon in de omgang, geen stijve hark die enkel achter de DJ booth staat.
Verbetertip: Geen, alles was perfect zoals we het verwacht hadden.
Aanbeveling:  Zeer Waarschijnlijk. Als een allround DJ die samen met zijn klanten zoekt achter mogelijkheden (bv.: De box aan ons eiland voor de ceremonie en receptie) en die zijn publiek aan voelt en hierop inspeelt.

Kelly en Steven Busschaert

Trouwfeest 11/08/2018

Score: Zeer Tevreden
Toelichting: Alles ? Van het eerste contact tot het laatste liedje.. We kregen veel positieve feedback van onze gasten. Sommige vergeleken ons huwelijksfeest met Tomorrowland en amuseerde hun beter dan op hun eigen huwelijksfeest ?
Verbetertip: We kunnen ons niet iets bedenken dat beter moest.
Aanbeveling: Zeer Waarschijnlijk
Toelichting: Als een tof iemand die goed het publiek kan aanvoelen en er voor kan zorgen dat de dansvloer altijd vol staat. Sigrid & Steven Engels - Bernaerts

Trouwfeest

Het was een top- dansparty voor mijn 50ste verjaardag , mede dankzij de goede muziek van DJ Olivier !
veel gedanst ,, veel ambience !

Brigitte

Verjaardag

Een super DJ voor het feestje ter ere van mijn 60 jaar .
Iedereen voelde zich terug 20 of 30 , en wilde dat het niet zou stoppen .
Het was top .
Al geboekt voor het komende feestje 😉 Bob

Verjaardag

Beste Oliver, Wij hebben genoten van het feest. Iedereen was zeer tevreden van de muziek en dat was te merken aan de dansvloer. Heel erg bedankt en veel succes verder!

Andrea en Julien

Jubileum, Verjaardag

Dj Olivier heeft onze ceremonie muzikaal begeleid en de avond en nacht ononderbroken voorzien van beats, rock ‘n’ roll, slows, meezingers, … Het was een topfeest waar de aanwezigheid van DJ Olivier een zeer groot aandeel in had! Merci Olivier het was super!!! Als we nog eens een DJ nodig hebben, weten we je te vinden 😉 Tine en Maarten

Trouwfeest

Bedankt voor gisteren. Het was supergezellig. Ik was eigenlijk van plan na het eten weg te gaan (omdat ik door gezondheidsproblemen vaak heel moe ben), maar de muziek heeft mij zoveel energie gegeven dat ik veel langer ben blijven hangen. Ann

Personeelsfeest

Bedankt Olivier om de Sheep Parade van de Ronde Tafel in Lier op te luisteren.
Na onze kustveiling voor het goede doel slaagde je er wonder wel in om het aanwezige publiek aan het dansen te krijgen.
Je voelde het publiek perfect aan en maakte er een super feest van!
Bedankt! Mark Ernots

Ronde Tafel Lier

Hartelijk bedankt voor je muzikale bijdrage aan ons feest! We hebben ons schitterend geamuseerd!

Nathalie & Ewout

Trouwfeest

Ik heb vooral algemene feedback terug gekregen van de collega’s dat het een heel leuk feest was. Het feit dat er goed gedanst is, had ik toch de indruk, wil zeggen dat de muziek ook aansprak. Ik heb gemerkt dat je afwisselde tussen de genres, zonder er te lang in te blijven steken. Ik heb ook gemerkt dat je de lijstjes die ik je had doorgestuurd  hebt gebruikt. Wat mij betreft een geslaagde fuif.

Babs Moens - Wingerdbloei

Fuif 07/06/2013