+32 475 877 876 info@djolivier.be
Selecteer een pagina

'Judge a man by his questions rather than by his answers.'

Voltaire

DJ werkterrein

(klik op een vraag voor het antwoord)

Is DJ Olivier actief in geheel België?
DJ boekingen zijn mogelijk in geheel België. Thuisbasis van DJ Olivier is Antwerpen.
Zijn boekingen in het buitenland mogelijk?
DJ boekingen in het buitenland behoren ook tot de mogelijkheden. Erg populair voor trouwfeesten op extra romantische locaties.
Kan DJ Olivier een feestlocatie aanbevelen?
Door zijn vele jaren ervaring kent Olivier diverse fantastische feestlocaties geschikt voor diverse feesten, vooral in de buurt van Antwerpen. Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.

DJ ervaring

Hoeveel ervaring heeft Olivier?
Door een vroege start in zijn tienerjaren heeft DJ Olivier intussen ruim 25 jaar ervaring met diverse soorten feesten.
Welke muziekgenres heeft Olivier in zijn verzameling?
In willekeurige volgorde voornamelijk: Pop, Alternatief, Dance, Deep House, Trance, Reggea, Disco, Drum ‘n’ Bass, Rock, Salsa, Evergreen, R&B, HipHop, Folk, Country, Foxtrot, Rumba, Wereldmuziek, Swing, Frans, Elektronisch, Nederlands, Wals, Italiaans, Rumba, Indierock, Jazz, Jive, Latin, Soul, Lounge, Moombathon, New Wave, Quickstep, Popcorn, Rock ‘n’ Roll, Samba, Tango, Twist
Welke muziek speelt Olivier het liefste?
Dat varieert feest per feest en is heel erg afhankelijk van het publiek. De leukste muziek om te spelen is namelijk die waar het publiek enthousiast op reageert en zorgt voor volle dansvloer.
Kan Olivier goed mixen?
Olivier is een “old school DJ” die heeft leren mixen met vinyl en dit nu combineert met de nieuwste “new school DJ” digitale DJ technieken.
Heeft Olivier ervaring met (zeer) jong en/of oud publiek?
Beiden! Olivier speelt regelmatig voor alle leeftijdscategorieën. Vooral een combinatie van jongeren en oudere generaties vergt veel DJ ervaring en is Olivier zijn specialisme.
Zijn kinderfeestjes mogelijk?
Ja. Eerlijkheidshalve dient wel vermeld dat dit minder vaak voorkomt wegens meestal beperkt budget.
Heeft Olivier een backup collega?
In al zijn DJ jaren heeft Olivier nog nooit gebruik moeten maken van een collega DJ wegens overmacht. Indien dit toch nodig mocht zijn schakelt Olivier zijn professionele partner in of zoekt hij een evenwaardig alternatief. Eventuele prijsverschillen om zelfde kwaliteit te garanderen worden door Olivier bij gepast.

DJ installatie

Met welke installatie speelt Olivier?
DJ Olivier werkt bij voorkeur met zijn persoonlijke Pioneer Platinum Nexus Limited Edition DJ set.
Speelt Olivier enkel met eigen installatie?
Olivier brengt altijd een professionele Pioneer DJ mixer set mee. Voor geluid (eindversterking) en licht (effecten) werkt hij samen met professionele partners of maakt hij gebruikt van wat reeds aanwezig is op de feestlocatie. Dit laatste enkel mits de installatie op basis van persoonlijke controle door Olivier voldoet aan gewenste kwaliteitsnormen.
Welke lichteffecten zijn mogelijk?
Er is een uitgebreide keuze aan lichteffecten. Dit is voornamelijk afhankelijk van het verwachte publiek en het beschikbaar feestbudget. Neem contact op voor meer informatie.

DJ prijs

Waarom staan er geen prijzen op de website?
Voor DJ Olivier is elk feest een unieke aangelegenheid en zijn er diverse mogelijkheden die van invloed zijn voor het benodigde budget. Op basis van persoonlijk contact wordt samen met u de meest optimale prijsformule bepaald.
Wat is het minimaal benodigde DJ budget?
Er zijn diverse factoren die van invloed zijn op de DJ prijs. Minimum formule schommelt meestal rond 500 euro. In persoonlijk contact bekijken we samen de mogelijkheden.
Waar op letten in DJ prijsvergelijk?
Let vooral op wanneer je elders een all-in DJ prijs (dus inclusief installatie en licht) krijgt aangeboden voor minder dan 400 euro. Stel dan zeker een aantal extra vragen over ervaring, de gebruikte materialen, backup en wat allemaal wel of niet is inbegrepen (vb. voorbereiding, aanvangsuur, ‘verondersteld’ aantal uren, etc.).
Is backup materiaal inbegrepen?
JA! Niets is zo vervelend als een volle en enthousiaste dansvloer in combinatie met plots haperende techniek. Ondanks dat alles tot in de puntjes verzorgd is en enkel degelijk professioneel materiaal wordt gebruikt, zijn technische defecten nooit helemaal uit te sluiten. Meestal kan Olivier kleine probleemsituaties erg snel en geheel onopgemerkt voor de feestgasten oplossen met enkele beschikbare noodscenario’s. Bij zeer ernstige storingen staat bovendien een hoog gekwalificeerde partner paraat om ter plaatse te komen; tot op heden is dit gelukkig nog nooit nodig geweest.