Interesse in een onvergetelijk dansfeest?

Je bent nog maar 3 eenvoudige en snelle stappen verwijderd van een leuk dansfeest. Wees snel want de agenda loopt snel vol.

DJ Olivier - Stap 1

Beschikbaarheid

EERSTE STAP: Controleer in de online agenda van Olivier of je gewenste feestdatum nog beschikbaar is.

 
DJ Olivier - Stap 2

Budget

TWEEDE STAP: Selecteer een aantal wensen en ontvang meteen een eerste prijsraming in je mailbox.

DJ Olivier - Stap 3

Budget

DERDE STAP: Plan een persoonlijke kennismaking met Olivier en bespreek alles wat nodig is om met vertrouwen te kunnen beslissen.

Sinds eind 2013 ben ik de trotse bezitter van een gloednieuwe Pioneer Limited Edition Platinum DJ set. Ik kon deze DJ-set iets voordeliger prijs op de kop tikken, dus ik heb niet lang geaarzeld. Dit is echt het neusje van de zalm voor een DJ.

Pioneer Limited Edition Platinum DJ set

Pioneer Limited Edition Platinum DJ Set
Pioneer Limited Edition Platinum DJ set

Deze DJ set bestaat uit twee CDJ-2000 nexus CD-spelers, een DJM-900 nexus mengpaneel en een RXM-1000 remix station. Met uitzondering van het remix station heb ik alle apparaten in robuuste flightcases geïnstalleerd. Zo kan ik deze set gemakkelijk meenemen voor alle feesten.

Ik gebruik deze DJ set voor al mijn feesten en reken hier geen extra kosten voor aan. Deze set is enkel voor eigen gebruik en wordt dus niet afzonderlijk verhuurd zonder DJ.

Geluidsinstallatie huren bij DJ Olivier

Voor een feest is er natuurlijk altijd ook nog een geluidsinstallatie nodig om deze set op aan te kunnen koppelen. Ik kan dit op maat van elk feest verzorgen in samenwerking met een professionele partner. Hierdoor kan ik voor elk soort locatie en aantal gasten altijd de meest geschikte oplossing aanbieden. Ook indien naast geluid een lichtinstallatie gewenst is, zijn er zeer veel mogelijkheden.

Geluidsinstallatie reeds aanwezig

Als er op de feestlocatie al een geluidsinstallatie aanwezig is, of je wil ergens anders zelf een installatie huren, dan is dat ook geen enkel probleem. Ik breng mijn DJ set altijd mee en kan deze aansluiten op de reeds aanwezige installatie. Op die manier kan ik steeds werken met de mij meest vertrouwde apparatuur, en heb je als klant alle flexibiliteit en vrijheid om zelf alle overige zaken te regelen. Ik adviseer je hier graag bij en voor meebrengen van mijn set reken ik geen extra kosten aan.

Wanneer is zelf DJ installatie huren interessant?

Voor feesten buiten een straal van 30 kilometer rond Antwerpen kan het soms interessant zijn om zelf de installatie bij een lokale partij te huren. Voor mijn persoonlijke verplaatsing binnen een straal van 150 kilometer reken ik namelijk geen extra kosten aan, maar wel voor de geluidsmensen die twee maal heen en weer dienen te rijden voor opstelling en afbouw.

In alle andere gevallen is het beter om installatie door mij te laten regelen, aangezien ik daarvoor samenwerk met een zorgvuldig geselecteerde professionele partner die ik goed ken en vertrouw.

Waar rekening mee houden indien DJ installatie reeds aanwezig is?

Als de geluidinstallatie reeds aanwezig is of zelf geregeld wordt, graag het volgende controleren en voorzien in overleg met de feestzaal of verhuurder van installatie:

  • een tafel of platform waar ik de flightcases van mijn DJ set op kan plaatsen, ideaal ongeveer 60cm diep, 150 cm breed en 80cm hoog
  • een voldoende lange kabel van de aanwezige versterker naar tafel, eindigend met zogenaamde mannelijke winch-aansluiting OF vrouwelijke XLR-aansluiting voor aansluiting op mijn DJ set (zie hieronder foto’s met voorbeelden van kabelaansluiting; XLR is degelijker)
  • een extra stopcontact om mijn persoonlijke DJ set te voorzien van stroom
dj-xlr-aansluiting-voorbeeld
Voorbeeld XLR-aansluiting
dj-cinch-aansluiting-voorbeeld
Voorbeeld cinch-aansluiting

Interesse in een onvergetelijk dansfeest?

Je bent nog maar 3 eenvoudige en snelle stappen verwijderd van een leuk dansfeest. Wees snel want de agenda loopt snel vol.

DJ Olivier - Stap 1

Beschikbaarheid

EERSTE STAP: Controleer in de online agenda van Olivier of je gewenste feestdatum nog beschikbaar is.

 
DJ Olivier - Stap 2

Budget

TWEEDE STAP: Selecteer een aantal wensen en ontvang meteen een eerste prijsraming in je mailbox.

DJ Olivier - Stap 3

Budget

DERDE STAP: Plan een persoonlijke kennismaking met Olivier en bespreek alles wat nodig is om met vertrouwen te kunnen beslissen.